follow Catalog firme » Materiale constructii » Cherestea » Judetul ARGES
  home     Cherestea   Judetul ARGES

Cherestea Arges

Obtineti cel mai bun pret pentru cherestea completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cherestea stejar, cherestea fag, cherestea rasinoase, cherestea arges, cherestea mogosoaia, cherestea chitila, cherestea (BASCOV, ARGES)
0736 *** ***Click aici!
cherestea brad, cherestea molid, cherestea rasinoase, cherestea, cherestea arges (Curtea de Arges, ARGES)
Compania noastra va pune la dispozitie servicii de transport de marfa intern si productie de mobilier la comanda din pal melaminat, mobilier de gradina din rasinoase si productie cherestea. firma noastra are un personal de 15 angajati. prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri. principalele domenii de activitate : transport marfa intern, mobilier de gradina, mobilier pal melaminat..
0248 *** ***Click aici!
cherestea fag, cherestea pitesti, cherestea (Pitesti, ARGES)
S.c. pavone s.r.l. a fost infiintata in anul 1990 avand sediul in pitesti, strada victoriei, nr. 28, judetul arges. sc pavone srl are ca principale obiecte de activitate: procesare de material lemnos; transport rutier intern si international de marfuri; prestari servicii; constructii industriale si civile. contactani- ne la promotor7777@yahoo.com si mobile 0040748317521...
0248 *** ***Click aici!
cherestea rasinoase, cherestea fag (CURTEA DE ARGES, ARGES)
SC FORESTA ARGES SA este o firma cu traditie in prelucrarea lemnului de peste o suta de ani; inceputul activitatii fiind in 1905 de un om de afaceri german. Este localizata in mun Curtea de Arges, la poalele muntilor Fagaras intr-o zona cu resurse de lemn si forta de munca specializata. Societatea are capital integral privat romanesc, bine cunoscuta in piata interna si..
0248 *** ***Click aici!
cherestea rasinoase (PITESTI, ARGES)
SC.CIPCOS MAR COMPLEX SRL este firma care iti pune la dispozitie o gama bogata de materiale de constructii, materiale pentru acoperisuri si ingrasaminte chimice, avand o vechime pe piata de comert de peste 15 ani. Produsele comercializate de Cipcos Mar sunt de cea mai buna calitate, se preteaza exigentelor oricarui tip de client, sunt accesibile oricarui buzunar si asigura satisfactia si calitatea lucrarilor..
0740 *** ***Click aici!
cherestea arges (Pitesti, ARGES)
Societate infiintata in anul 2007, activitate diversificata, productie si comercializare cherestea, imobiliare, distributie textile-incaltaminte import italia, turcia, grecia...
0732 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie