follow Catalog firme » Materiale constructii » Cherestea » Judetul BUCURESTI
  home     Cherestea   Judetul BUCURESTI

Cherestea Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru cherestea completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cherestea salcam uscata, cherestea stejar uscata, cherestea rasinoase, cherestea, cherestea bucuresti, cherestea brad, cherestea molid, cherestea uscata, cherestea verde (BUCURESTI, BUCURESTI)
Suntem o companie noua cu personal tanar si energic, cu o mare dorinta de a satisface cererile si nevoile clientilor nostri..
0213 *** ***Click aici!
cherestea fag, cherestea stejar, cherestea bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma Inter-Primex 2000 SRL are ca activitate de baza exportul de cherestea stejar si fag. Din 2006 am dezvoltat importul..
0744 *** ***Click aici!
cherestea bucuresti, cherestea (BUCURESTI, BUCURESTI)
Heracles agregate srl. comercializeaza agregate minerale de balastiera, beton proaspat, zgura rosie, marmura granulata(mozaic), fier beton, cherestea si principalele materiale grosiere..
0732 *** ***Click aici!
cherestea (BUCURESTI, BUCURESTI)
Sc casa bambus s.r.l. importa si distribuie parchet din lemn masiv din asia de sud-est, america de sud si africa, parchet..
0747 *** ***Click aici!
cherestea (BUCURESTI, BUCURESTI)
Compania global identity srl a fost infiintata bazandu-se pe nevoia accelerata a societatilor din marile orase de a-si promova serviciile si..
4074 *** ***Click aici!
cherestea (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea are ca obiect de activitate comertul cu materiale de constructii (otel beton, profile metalice si tevi, ciment-var, sarma si..
0732 *** ***Click aici!
cherestea (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea activeaza in domeniul obtinerii de piese schimb obtinute prin aschiere din semifabricate turnate sau laminate, activitati in domeniul industriei lemnului:..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie